Velkommen Gæst | Login

Udtalelser om Redpitt Webshop

I det nedenstående ses nogle af de udtalelser vores kunder er kommet med.

Minmave.dk
Pirucare
ZONA Computer
 
 
 

Min-mave.dk

I 2001 blev Min-mave født. I tiden der er gået siden Min-mave så dagens lys for første gang er tingene gået stærkt og siden hører nu til blandt de største websites/communities i Danmark.

Det har betydet at jeg ”allerede” få år efter Min-mave kom på nettet, har været nødt til at få en platform til siden, som har kunnet håndtere den stigende mængde aktive brugere. Det resulterede i en platform som blev programmeret op fra bunden af i 2004.

Nogle år gik, men fordi sitet fortsatte sin vækst blev jeg igen ret hurtigt klar over at jeg igen havde fået ”vokse-problemer” – og atter en gang gik jagten ind for at finde den rigtige løsning. Det har bestemt ikke været nemt, og tankerne har været mange i forhold til hvad jeg skulle vælge. Alle de platforme jeg har kikket på har alle vist sig at have en eller flere større ulemper som jeg ikke rigtig har kunnet affinde mig med – og derudover har der været prisen.

Så efter at have ledt og ledt gennem lang efter den perfekte løsning og stadig ikke rigtig var nået videre, blev jeg præsenteret for Redpitt. En ny eHandelsplatform som blev lanceret i slutningen af 2008 og som kombinerer alt hvad en rigtig E-pusher har brug for ude på nettet.

For hvis man benytter værktøjerne som findes i Redpitt (søgemaskineoptimerings værktøjer) kan man blive fundet ude på nettet, man har mulighed for at lave en webshop, oprette blogs, oprette debat og meget meget mere som alt i alt kan være med til at gøre de besøgende der kikker forbi sitet endnu mere loyale, får dem til at vende tilbage og ikke mindst købe vores produkter eller benytte vores services.

Lige præcis det rigtig mange af os har brug for J

Men endnu en positiv overraskelse ventede mig, da jeg for alvor kom i gang med at benytte Redpitt platformen, nemlig at alt kan lade sig gøre. Ved hjælp af templates (skabeloner) kan man selv bestemme om denne side skal være en debat, en blog, en side, et artikel index eller noget helt femte.

Det er lige noget for mig, for jeg finder hele tiden på noget nyt og har nye ideer. Rigtig mange af dem kan jeg faktisk arbejde videre med uden at gøre ret meget andet, end at bruge mulighederne som Redpitt byder på.

Så for mig har jeg fået den perfekte pakkeløsning – Søgemaskineoptimeret website med masser af muligheder for optimering, en webshop og masser af flexibilitet.

Jeg er bare rigtigærgerlig over at der skulle gå så mange år før Redpitt blev en mulighed for alle os der ”leger” på nettet.
 
Birgit Larsen – Stifter af www.min-mave.dk
 
 
 

Pirucare

Samarbejdet med Redpitt er, i alle dele af processen,forløbet meget professionelt - også efter launch er servicen i top.
 
Vi er fuldt ud tilfredse med den løsning vi har fået og ikke mindst med prisen vi har betalt.
 
Redpitt platformen er meget omfattende, men man behøver ikke at være en kæmpe virksomhedfor at kunne udnytte alle fordelene.
 
Vi kan klart anbefale Redpitt, hvis man skal bruge en seriøs webshop platform.
 
Lars Hobolt - Stifter af Pirutech og Pirucare www.pirucare.com
 
Læs mere om Pirucare's webshop løsning på bloggen
 
 
 

ZONA Computer

De må have tænkt meget længe over, hvordan de skulle skrue det system sammen. Det er ganske enkelt genialt i forhold til f.eks. Scannet som vi bl.a har brugt vi før. Det er meget hurtigt at arbejde med, og her tænkes der ikke kun på, hvor hurtigt tingene loader, men også i forhold til hvordan tingene er placeret og ikke mindst deres fane-system.
 
MichaeI Blach - indehaver af ZONA Computer www.zona.dk
 
Læs mere om fane-systemet (Redpitt tabs)
 
Om ZONA Computer på bloggen
 
 
 
 

Prøv gratis demo

Kontakt os i dag og få en gratis prøve på hvad Redpitt kan gøre for dit projekt ...

Nyhedsbrev

Redpitt Nyhedsbrev udkommer ca. en gang om måneden og indholder nyheder om eHandel og Redpitt.

Navn 
Email 
 

Du vil ikke modtage andre reklamer i nyhedsbrevet, og din adresse vil ikke blive videregivet eller solgt til andre. Læs vores fulde privacy policy her
 

Redpitt ApS
Sankt Peder Stræde 30d, 1. sal
1453 København K
Danmark
 
(+45) 71 99 19 99