Velkommen Gæst | Login

Søgemaskineoptimering (SEO)

Søgemaskineoptimering (SEO) er en af de billigste og mest effektive måder, at skabe målrettet trafik til dit website på

Der findes mange måder man kan markedsføre et website på. Men en af de absolut mest effektive metoder er søgemaskineoptimering - også kaldet SEO.
Søgemaskineoptimering handler om at tilpasse den måde du publicerer materiale på Nettet, så der er så mange som muligt i din målgruppe, der finder et link til dig når de søger i søgemaskinerne efter de produkter, services eller information du tilbyder.
To af de vigtigste forudsætninger for effektiv søgemaskineoptimering er:
At have et søgemaskinevenligt publiceringssystem.
At have gode redskaber til at hjælpe med arbejdet.

Med en Redpitt webshop får du masser af begge dele.
Søgemaskineoptimering
Effektive redskaber til en bedre synlighed i søgemaskinerne
Professional
 
Enterprise
 
Søgemaskinevenlige URL'er 
Redpitt webshop er født med søgemaskinevenlige URL’er. Du kan naturligvis frit ændre i den måde URL’er opbygges på, men som udgangspunkt behøver du faktisk ikke at gøre noget for at få den perfekte løsning.
Ja
Ja
Fleksibel katalog- og fil-opbygning
Med Redpitt webshop kan du selv vælge hvordan du vil have opbygget dine katalog- og filstrukturer. Det er mere fleksibelt end i noget andet system på markedet!
Ja
Ja
Mulighed for brug af subdomæner
Du har også mulighed for at bruge sub-domæner i din arkitektur, hvis du ønsker dette. Det er meget let at administrere og giver en utrolig fleksibilitet.
Kommer snart
Kommer snart
Mulighed for brug af promotion domæner
Mange virksomheder har mange domæner. Med Redpitt webshop kan du, på en søgemaskinevenlig måde, styre præcist hvilke sider på dit website de skal pege på .
Nej
Kommer snart
Ingen system foot prints!
Hverken søgemaskiner eller andre nysgerrige kan se, at dit website er publiceret med Redpitt, såfremt du ikke ønsker dette. Det er der nogle der foretrækker. Med Redpitt er valget dit.
Ja
Ja
Unikke TITLE og META-tags
Du kan angive unikke TITLER og META-tags på alle sider som standard.
Ja
Ja
Scripting af TITLE- og META-tags
Med dette modul kan du opdatere og optimere stor mængder titler henover mange sider og produkter på en super-intelligent og effektiv måde. En helt unik funktion for Redpitt webshop!
Kommer snart
Kommer snart
"Easy editing" af samlet META-data
Med ”Easy editing” funktionen får du et godt samlet overblik over TITLEs og META-data på dit website og kan rette i flere på en gang.
Ja
Ja
Fuld kontrol over HTML-koden
Det er afgørende for god søgemaskineoptimering, at du har fuld frihed til at ændre alt i HTML-koden – det som sendes til brugere og søgemaskiner. Det kan du med Redpitt!
Ja
Ja
HTML-sitemap(s)
Gode gammeldags HTML-sitemaps kan være en god hjælp i forhold til søgemaskiner. Med dette modul er det meget let at opsætte sitemaps, der overholder de standarder som søgemaskinerne har brug for.
Ja
Ja
XML-sitemap (søgemaskine-standard)
Med dette modul kan du opsætte sitemaps i den XML-standard som alle de store søgemaskiner har vedtaget. Det kan ikke altid anbefales at bruge denne mulighed, men det er helt op til dig selv om du ønsker det. Funktionen er indbygget – klar til at bruge.
Ja
Ja
Tekstanalyser
Med tekstanalyse-modulet kan du få hjælp til at optimere dine tekster, så der er størst mulig sandsynlighed for, at dine sider dukker op i toppen af søgemaskinerne.
Nej
Kommer snart
Dedikeret IP (multihost)
Der kan være visse fordele i at have sin egen IP-adresse. Med denne udvidelse får du denne mulighed, hvis du synes du har brug for det.
Nej
Ja
Definer egen fejlside (404 fejl)
Hvis folk forsøger at besøge en side på dit website som ikke findes - f.eks. fordi de taster forkert, får de en fejl. Med en Redpitt webshop kan du selv bestemme hvad der skal vises og redigere det.
Ja
Ja
"Index Booster"
Dette modul giver mulighed for at bruge er en helt unik metode til, at få alle sider fra dit website indekseret så hurtigt som muligt i alle de store søgemaskiner. Modulet er udviklet af Mikkel deMib Svendsen og deMib.com til Redpitt og du finder det ikke andre steder.  
Nej
Kommer snart
 

Redpitt Professional

  

Redpitt Enterprise

Redpitt Professional webshop er en fuldt udbygget webshop med CMS, billedbibliotek og alle de funktioner du normalt vil forvente af en professionel webshop - og lidt til.
 
Redpitt Profesional webshop henvender sig til den professionelle eKøbmand, der ønsker lidt mere fleksibilitet, end du normalt finder i en hostet eHandelsløsning.
Med Redpitt Enterprise webshop får du mulighed for at bygge mere avancerede websites, med integration af bl.a. blog og debatter og adgang til mere avancerede salgsredskaber.
 
Redpitt Enterprise webshop henvender sig til den meget seriøse eKøbmand, der ønsker adgang til flere redskaber, til opbygning af spændende og storsælgende webshops
Pris pr. måned: 975,- kr.
Pris pr. måned: 2.250,- kr.
 
Kontakt os i dag, hvis du vil høre mere om Redpitt webshop - og prøve systemet selv.

Prøv gratis demo

Kontakt os i dag og få en gratis prøve på hvad Redpitt kan gøre for dit projekt ...

Nyhedsbrev

Redpitt Nyhedsbrev udkommer ca. en gang om måneden og indholder nyheder om eHandel og Redpitt.

Navn 
Email 
 

Du vil ikke modtage andre reklamer i nyhedsbrevet, og din adresse vil ikke blive videregivet eller solgt til andre. Læs vores fulde privacy policy her
 

Redpitt ApS
Sankt Peder Stræde 30d, 1. sal
1453 København K
Danmark
 
(+45) 71 99 19 99