Velkommen Gæst | Login

Salgsoptimering af din Redpitt webshop

Med en Redpitt webshop får du stærke redskaber til effektiv salgsoptimering

Uanset hvilket eHandels-system du vælger, vil du sikkert sælge nogle varer, men hvor mange muligheder har du for at forbedre konverteringerne med din nuværende løsning?
En Redpitt webshop har indbygget en lang række værktøjer til at forbedre salget, herunder at optimere handelsforløbet og dermed få kunderne til at købe mere og, nok så væsentligt, komme tilbage og handle igen og igen.
 
Salgsoptimering
Forøg dine konverteringsrater med indbyggede redskaber
Professional
 
Enterprise
 
Up-salg af relaterede produkter
Med dette modul kan du knytte bestemte varer til andre varer, og dermed sikre, at folk der køber en vare bliver gjort tydeligt opmærksom på at der er andre varer der kunne være rare at få med (f.eks. batterier til et stykke eldrevet legetøj)
Ja
Ja
Top 10 produkt funktioner
Med dette modul er det let at præsentere lister over de mest solgte eller viste produkter – enten indenfor en kategori eller for hele din butik.
Ja
Ja
Rabatkoder
Med dette modul er det muligt at udstede rabatkoder som enkelte brugere eller grupper af brugere kan bruge, for at få en forudbestemt rabat. Der kan være visse begrænsninger i hvordan du må bruge rabatkoder, men det er noget du skal tale med din egen advokat om.
Ja
Ja
Brugervenlig søgemaskine (Ankiro) 
En rigtig god søgemaskine er helt afgørende, for at sikre at brugerne kan finde frem til lige de produkter de har brug for på dit website – og købe dem. Ankiro er et dansk firma, der laver markedets absolut bedste søgemaskine. Ankiro’s søgemaskine er integreret i Redpitt webshop - normalpris fra 500 kr. pr. måned, hvis du selv skal købe den.
Kommer
Kommer
A/B testing & multi-variant testing (landing page varianter)
Ved at teste hvilken en af to forskellige sider, der er bedst til at konvertere brugere til salg, kan du optimere effekten af dine sider betragteligt! Multivariant testing er en mere avanceret form for test af sider. Med denne metode kan du teste flere forskellige elementer på en side på en gang, og via avancerede matematiske beregninger få et klart billede af, hvilke elementer på siden der påvirker resultaterne mest.
Nej
Kommer
Splittest af produktpriser
Med denne testform er der særlig fokus på at finde den rigtige pris på dine varer. Ved at teste dine priser kan du finde frem til de priser der giver den bedste bundlinie – flest salg med størst mulig samlet profit.
Nej
Kommer
Kunder der købte X købte også Y
Med dette modul er det let at vise dine kunder hvad andre kunder, der har købt det samme som dem, også har købt. Du kender sikkert denne funktion fra bl.a. Amazon, hvor den er meget populær blandt brugerne.
Kommer
Kommer
Tidsbegrænsede tilbud
Med dette modul er det muligt at opsætte tidsbegrænsede tilbud – dvs. tilbud, som er begrænset til en bestemt periode.
Ja
Ja
Action e-mails
Med action emails er det muligt at opsætte automatiske emails til nye kunder f.eks. i forbindelse med gennemførelsen af en handel. Dette kan være meget effektivt for salget hvis det bruges rigtigt! I Redpitt er det indbygget og let at bruge.
Nej
Ja
 

Redpitt Professional

  

Redpitt Enterprise

Redpitt Professional webshop er en fuldt udbygget webshop med CMS, billedbibliotek og alle de funktioner du normalt vil forvente af en professionel webshop - og lidt til.
 
Redpitt Profesional webshop henvender sig til den professionelle eKøbmand, der ønsker lidt mere fleksibilitet, end du normalt finder i en hostet eHandelsløsning.
Med Redpitt Enterprise webshop får du mulighed for at bygge mere avancerede websites, med integration af bl.a. blog og debatter og adgang til mere avancerede salgsredskaber.
 
Redpitt Enterprise webshop henvender sig til den meget seriøse eKøbmand, der ønsker adgang til flere redskaber, til opbygning af spændende og storsælgende webshops
Pris pr. måned: 975,- kr.
Pris pr. måned: 2.250,- kr.
 
Kontakt os i dag, hvis du vil høre mere om Redpitt webshop - og prøve systemet selv.

Prøv gratis demo

Kontakt os i dag og få en gratis prøve på hvad Redpitt kan gøre for dit projekt ...

Nyhedsbrev

Redpitt Nyhedsbrev udkommer ca. en gang om måneden og indholder nyheder om eHandel og Redpitt.

Navn 
Email 
 

Du vil ikke modtage andre reklamer i nyhedsbrevet, og din adresse vil ikke blive videregivet eller solgt til andre. Læs vores fulde privacy policy her
 

Redpitt ApS
Sankt Peder Stræde 30d, 1. sal
1453 København K
Danmark
 
(+45) 71 99 19 99