Velkommen Gæst | Login

Redpitt Webshop - hosted eHandelsløsning

På denne side kan du læse mere, om det du får med en Redpitt webshop løsning

Redpitt er en hosted webshop-løsning. Det betyder, at du ikke skal betale for dyr software eller udvikling, men kan nøjes med en fast månedlig ydelse, for brugen og driften af systemet. Redpitt webshop sælges i to forskellige versioner: Professional og Enterprise.
 
Vi har valgt denne enkle løsning, frem for en "a la carte" model, som nogle af vores konkurrenter benytter. Det har vi gjort for, at gøre det lettere for dig at gennemskue hvad det hele ender med at koste, og for at sikre, at du altid har de bedste og nyeste moduler og versioner til rådighed.
 
Uanset hvilken model af en Redpitt webshop du vælger vil du altid få alle de nyeste moduler og opdateringer stillet til rådighed, som hører til den valgte model. Dette gælder både opdateringer af eksisterende moduler og helt nye moduler.
 

Redpitt Professional

  

Redpitt Enterprise

Redpitt Professional webshop er en fuldt udbygget webshop med CMS, billedbibliotek og alle de funktioner du normalt vil forvente af en professionel webshop - og lidt til.
 
Redpitt Profesional webshop henvender sig til den professionelle eKøbmand, der ønsker lidt mere fleksibilitet, end du normalt finder i en hostet eHandelsløsning.
Med Redpitt Enterprise webshop får du mulighed for at bygge mere avancerede websites, med integration af bl.a. blog og debatter og adgang til mere avancerede salgsredskaber.
 
Redpitt Enterprise webshop henvender sig til den meget seriøse eKøbmand, der ønsker adgang til flere redskaber, til opbygning af spændende og storsælgende webshops
Pris pr. måned: 975,- kr.
Pris pr. måned: 2.250,- kr.
 
Kontakt os i dag, hvis du vil høre mere om Redpitt webshop - og prøve systemet selv.
 

Prøv gratis demo

Kontakt os i dag og få en gratis prøve på hvad Redpitt kan gøre for dit projekt ...

Nyhedsbrev

Redpitt Nyhedsbrev udkommer ca. en gang om måneden og indholder nyheder om eHandel og Redpitt.

Navn 
Email 
 

Du vil ikke modtage andre reklamer i nyhedsbrevet, og din adresse vil ikke blive videregivet eller solgt til andre. Læs vores fulde privacy policy her
 

Redpitt ApS
Sankt Peder Stræde 30d, 1. sal
1453 København K
Danmark
 
(+45) 71 99 19 99