Velkommen Gæst | Login

Markedsføring af din Redpitt webshop

Det er lettere at markedsføre en Redpitt webshop end de fleste andre webshops

Du kan naturligvis altid markedsføre din online webshop uanset hvilket ehandelssystem du bruger - spørgsmålet er hvor godt og ikke mindst hvilke udgifter der er forbundet med denne markedsføring.
På denne side kan du få et overblik over de dedikerede værktøjer funktioner, der kan hjælpe dig med bedre at markedsføre en Redpitt webshop løsning på en naturlig måde.
Markedsføring
Redskaber til effektiv markedsføring af din webshop
Professional
 
Enterprise
 
Nem administration af "jump-adresser"
Med simple ”jump-adresser” er det let at opsætte enkle og logiske URLs, der f.eks. kan være lettere, at kommunikere off-line. Jump-adresserne viderestiller automatisk (med 301 eller 302) til den valgte webside eller produkt på dit website.
Ja
Ja
RSS Feeds (blog og debat)
Mulighed for detaljerede RSS-feeds fra alle dele af dine debatter og blogs.
Nej
Ja
Pingbacks og trackbacks
Pingbacks og trackbacks er to funktioner, som er blevet en standard indenfor blogging. Det forventes ganske enkelt af mange, at disse funktioner er inkluderet. Og det er de med Redpitt webshop.
Nej
Ja
Tip-en-ven funktion
Med dette modul er det let at indsætte en ”tip-en-ven” funktion på dine sider. Det kan være en effektiv metode til at drive flere relevante besøgende til dit website.
Ja
Ja
Indbygget eksport til pris-tjenester
Med dette modul kan du helt automatisk synkronisere dine produkt-data med shopping-portalen bl.a. Kelkoo, EDBPriser samt alle søsterportalerne.
Ja
Ja
Nyhedsbrev med respons-tracking
Med dette modul kan du registrere folk der ønsker at modtage nyhedsbrev (dobbelt opt-in) og udsende nyhedsbreve til dem på en enkel måde. Inklusiv respons-tracking og rapportering.
Ja
Ja
Automatisk ”mere information”
Med dette modul kan der vedhæftes yderligere beskrivelser af et produkt i PDF-format. Når brugere beder om ”mere information” tilsendes materialet automatisk til kunden.
Kommer snart
Kommer snart
Ønskeliste
Registrerede brugere kan oprette deres egen ønskeliste, som de kan dele med alle eller udvalgte venner. Venner kan købe produkterne direkte fra listen..
Kommer snart
Kommer snart
Affiliate system
Indbygget avanceret affiliate system, der kan tiltrække de bedste affiliates I markedet.
Nej
Kommer snart
 
 

Redpitt Professional

  

Redpitt Enterprise

Redpitt Professional webshop er en fuldt udbygget webshop med CMS, billedbibliotek og alle de funktioner du normalt vil forvente af en professionel webshop - og lidt til.
 
Redpitt Profesional webshop henvender sig til den professionelle eKøbmand, der ønsker lidt mere fleksibilitet, end du normalt finder i en hostet eHandelsløsning.
Med Redpitt Enterprise webshop får du mulighed for at bygge mere avancerede websites, med integration af bl.a. blog og debatter og adgang til mere avancerede salgsredskaber.
 
Redpitt Enterprise webshop henvender sig til den meget seriøse eKøbmand, der ønsker adgang til flere redskaber, til opbygning af spændende og storsælgende webshops
Pris pr. måned: 975,- kr.
Pris pr. måned: 2.250,- kr.
 
Kontakt os i dag, hvis du vil høre mere om Redpitt webshop - og prøve systemet selv.

Prøv gratis demo

Kontakt os i dag og få en gratis prøve på hvad Redpitt kan gøre for dit projekt ...

Nyhedsbrev

Redpitt Nyhedsbrev udkommer ca. en gang om måneden og indholder nyheder om eHandel og Redpitt.

Navn 
Email 
 

Du vil ikke modtage andre reklamer i nyhedsbrevet, og din adresse vil ikke blive videregivet eller solgt til andre. Læs vores fulde privacy policy her
 

Redpitt ApS
Sankt Peder Stræde 30d, 1. sal
1453 København K
Danmark
 
(+45) 71 99 19 99