Velkommen Gæst | Login

Bedre dialog og spændende Web 2.0 shops

Dialog- og community-features (Web 2.0)

Web 2.0 handler blandt andet om at gå i bedre dialog med dine kunder. De forventer i stigende grad at komme til orde i dag. Udnyttes det rigtigt kan det skabe større loyalitet og mere salg.
Med en Redpitt webshop får du de nødvendige redskaber til at kunne bygge spændende og interaktive Web 2.0 websites der er meget mere end bare en kedelig webshop.
Dialog og community
Skab moderne dialogbaserede eHandelsløsninger
Professional
 
Enterprise
 
Avanceret debat system 
Med dette debatsystem kan du ikke alene oprette traditionelle debatter, du kan også opsætte bl.a. ”forslagskasser”, support-grupper og lign. op.
Nej
Ja
Blog system
Med blog-systemet kan du dels oprette blogs til dig selv, men du kan også lade brugerne oprette egne blogs.
Nej
Ja
Chat system
Med chatsystemet kan dine brugere chatte med hinanden i realtid.
Nej
Ja
PM - Personal Messenger
Med det interne mail-system kan brugerne kommunikere med hinanden uden at skulle afsløre deres rigtige email-adresse.
Ja
Ja
Bruger-kommentarer på alle sider
Brugere forventer i stigende grad at kunne kommentere artikler, blogs og produkter. Med dette modul er det dit valg, hvor muligheden skal være.
Kommer snart
Kommer snart
Bruger-ratings, produkter og websider
Med bruger-ratings kan du måle og vise hvilke produkter og websider brugerne bedst kan lide.
Ja
Ja
Konkurrence-modul
Med konkurrencemodulet er det let at afholde konkurrencer på websitet – uanset om det er ”for sjov” konkurrencer, eller konkurrencer med rigtige præmier.
Nej
Ja
Afstemnings-modul
Afstemninger er meget populære på mange websites. Med dette afstemningsmodul er det let, at oprette og indsætte en afstemning på en hvillet som helst side – lige når du synes det passer ind.
Ja
Ja
Formular-modul
Med dette modul opbygges formularer til f.eks. kontakt-formular, spørgeskema, forespørgelser, ansøgninger, møde booking eller "ring mig op funktion". Med andre ord et godt værktøj til indsamling af potentielle leads.
Ja
Ja
Brugerundersøgelses-modul
Analyse af webstatistik afslører ikke alt om dine brugere. Hvis du vil vide mere kan det derfor være nødvendigt at spørge dem direkte. Modulet er indbygget og let at bruge.
Nej
Kommer snart
Ordbog
Med dette modul er det let at opbygge en brugervenlig ordbog, der passer til din branche. Det er noget både brugere og søgemaskiner kan lide!
Ja
Ja
FAQ modul
Med FAQ-modulet er det let at opbygge flotte FAQs (Frequently Asked Questions). Det er noget både brugerne og søgemaskinerne kan lide!
Ja
Ja
Gæstebog
En gæstebog er ganske vist lidt gammeldags, men der er fortsat mange der gerne vil have det – og det får du med dette modul. Let at bruge – lige til at sætte op.
Ja
Ja
 

Redpitt Professional

  

Redpitt Enterprise

Redpitt Professional webshop er en fuldt udbygget webshop med CMS, billedbibliotek og alle de funktioner du normalt vil forvente af en professionel webshop - og lidt til.
 
Redpitt Profesional webshop henvender sig til den professionelle eKøbmand, der ønsker lidt mere fleksibilitet, end du normalt finder i en hostet eHandelsløsning.
Med Redpitt Enterprise webshop får du mulighed for at bygge mere avancerede websites, med integration af bl.a. blog og debatter og adgang til mere avancerede salgsredskaber.
 
Redpitt Enterprise webshop henvender sig til den meget seriøse eKøbmand, der ønsker adgang til flere redskaber, til opbygning af spændende og storsælgende webshops
Pris pr. måned: 975,- kr.
Pris pr. måned: 2.250,- kr.
 
Kontakt os i dag, hvis du vil høre mere om Redpitt webshop - og prøve systemet selv.

Prøv gratis demo

Kontakt os i dag og få en gratis prøve på hvad Redpitt kan gøre for dit projekt ...

Nyhedsbrev

Redpitt Nyhedsbrev udkommer ca. en gang om måneden og indholder nyheder om eHandel og Redpitt.

Navn 
Email 
 

Du vil ikke modtage andre reklamer i nyhedsbrevet, og din adresse vil ikke blive videregivet eller solgt til andre. Læs vores fulde privacy policy her
 

Redpitt ApS
Sankt Peder Stræde 30d, 1. sal
1453 København K
Danmark
 
(+45) 71 99 19 99