Velkommen Gæst | Login

Bliv salgspartner med Redpitt

Hvis du har mange kunder, som kunne have glæde af en Redpitt løsning, kan vi tilbyde et spændende partnerskab

Redpitt er en åben og fleksibel platform. Alle der køber adgang til systemet har lov til, at udvikle løsninger indenfor de rammer, der stilles til rådighed. Hvis du ønsker at specilicere dig i, at blive god til at designe og sætte Redpitt løsninger op er du således meget velkommen til dette og til at reklamere med, at du er god til det.
 
Vi stiller ikke særlige krav til bureauer og udviklere, der ønsker at udvikle løsninger på Redpitt for deres kunder. Det er åbent for alle. Der findes således heller ikke særligt certificerede Redpitt partnere.
 
Hvis du har mange kunder, der kan have glæde af Redpitt tilbyder vi en god kommisionsaftale og udvidet muligheder for træning og support. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at blive så god som mulig til, at lave de bedste Redpitt løsninger.
 
Hvis du er interesseret i, at høre mere, om en sådan aftale er du meget velkommen til at kontakte vores salgsdirektør Zakir Naz via email eller direkte telefon: 53 65 18 19
 
 
Vi samarbejder med:
 
 
         

Prøv gratis demo

Kontakt os i dag og få en gratis prøve på hvad Redpitt kan gøre for dit projekt ...

Nyhedsbrev

Redpitt Nyhedsbrev udkommer ca. en gang om måneden og indholder nyheder om eHandel og Redpitt.

Navn 
Email 
 

Du vil ikke modtage andre reklamer i nyhedsbrevet, og din adresse vil ikke blive videregivet eller solgt til andre. Læs vores fulde privacy policy her
 

Redpitt ApS
Sankt Peder Stræde 30d, 1. sal
1453 København K
Danmark
 
(+45) 71 99 19 99