Velkommen Gæst | Login

Redpitt webshop: Mission statement

Redpitt vil redde verden og alle seriøse eKøbmænd fra elendige webshops!

Det er store ord, men vi mener det helt seriøst.
 
 • Vi er trætte af webshops, hvor de vigtigste redskaber til bedre eHandel ikke er inkluderet, men skal købes i dyre domme af andre udbydere. 
   
 • Vi er trætte af webshops, der ikke kan optimeres godt nok, og let nok, i søgemaskinerne
   
 • Vi er trætte af webshops, der ikke i tilstrækkelig grad kan tilpasses kundens ønsker
   
 • Vi er trætte af webshops, der er alt for svære at integrere med andre websites, shopping-søgemaskiner, sociale tjenester osv.
   
 • Vi er trætte af webshops, der kun kan eHandel, men som ikke inkludere blogging, CMS, debatmuligheder, brugerprofiler og alt det som moderne forbrugere forventer af en god online forretning i dag!
 
Kort sagt: Vi er trætte af webshops, der ikke i tilstrækkelig grad hjælper de mange seriøse eKøbmænd, som dig, med at drive en effektiv online forretning. Du fortjener bedre!
 
Og ikke alene er vi trætte af det – vi gør noget ved det!
 
Redpitt har kun en agenda: At levere virkelig gode webshops. Vi er ikke et hostingselskab, en CMS-leverandør, eller et webbureau der laver alt muligt andet. Vi laver kun en ting – webshops! Og det gør vi helhjertet og dedikeret.
 
Alle vores medarbejdere – fra administrativt personale, produktudviklere, implementeringsteknikere og supportere brænder for godt online købmandskab.

Prøv gratis demo

Kontakt os i dag og få en gratis prøve på hvad Redpitt kan gøre for dit projekt ...

Nyhedsbrev

Redpitt Nyhedsbrev udkommer ca. en gang om måneden og indholder nyheder om eHandel og Redpitt.

Navn 
Email 
 

Du vil ikke modtage andre reklamer i nyhedsbrevet, og din adresse vil ikke blive videregivet eller solgt til andre. Læs vores fulde privacy policy her
 

Redpitt ApS
Sankt Peder Stræde 30d, 1. sal
1453 København K
Danmark
 
(+45) 71 99 19 99