Velkommen Gæst | Login

SEO Supporten lancerer på Redpitt

  Skrevet af Mikkel deMib Svendsen d. 23. januar, 2009 i Redpitt sites
  Emne-tags: SEO, demib, Søgemaskiner, Redpitt
SEO-firmaet deMib.com lancerede i slutningen af august 2008 en helt ny og spændende SEO-service under navnet SEO Supporten. Hele SEO Supporten - både salgs-site og medlemssite, er bygget i Redpitt og er således et flot eksempel på, hvor avancerede sites, der kan laves på Redpitt platformen.

deMib.com er en af de partnere der startede Redpitt og det var derfor helt naturligt, da SEO Supporten skulle bygges, at vi valgte, at gøre det på Redpitt systemet.
 
SEO Supporten er del mere kompliceret, end de fleste webshops. For ikke alene sælges produktet på sitet - selve sitet ER produktet (altså en lukket del, som kun betalende brugere har adgang til).
 
Og det som folk får adgang til er ikke bare nogle traditionelle informationer - artikler, debatindlæg og den slags der kan laves med et traditionelt CMS. Nej, det er en kompleks service bestående af blandt andet en omfattende rapport-sektion med email rapportering, en brevkasse, nyheder med indbygget nyhedslæser  og linkbiblioteker.
 
Det har naturligvis taget en del tid, at lave alle de ekstra ting - særligt den omfattende rapportering, som naturligvis ikke er en del af Redpitt. Rapporteringen er en særlig "opfindelse" som SEO Supporten har udviklet.
 
På salgsdelen af websitet gør vi i høj grad brug af de indbyggede CMS-faciliteter til at lave et spændende site med tekster, billeder og videopræsentationer. I løbet af kort tid er det også planen at lancere det indbyggede affiliate program.
 
Vi har allerede fået over 100 kunder på SEO Supporten og vi har næsten kun fået meget positive tilbagemeldinger. I løbet af kort tid lanceres SEO Supporten i USA under et andet navn - men stadig på det samme Redpitt system. 

Abonner på vores RSS-feedDel og bookmark denne side

Tip en ven | Del.icio.us | Redit | Google Bookmarks | Facebook | Technorati Favrites | Furl | Digg |


Andre indlæg i samme kategori

 VVS.dk - endnu en webshop fra Redpitt
 Roomers.dk - ny webshop
 ME Contemporary
 Min-Mave.dk lancerer PLUS+ program
 Redpitt løsning med topplacering i DK

 Se alle indlæg i Redpitt sites


Blog info

På Redpitt-bloggen blogger medarbejderne på Redpitt om de nyeste trends indenfor eHandel, nyheder fra Redpitt og lidt om de mange nye sites der løbende etableres på Redpitt platformen.

  Abonnér på RSS Feed

Nyeste indlæg


Kategorier


Arkiv


 

Redpitt ApS
Sankt Peder Stræde 30d, 1. sal
1453 København K
Danmark
 
(+45) 71 99 19 99